Registreer u en vraag uw downloadcode

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, krijgt u per mail een downloadcode toegestuurd waarmee u tot 15 bachelorproeven kunt downloaden.

De downloadcodes zijn pas vanaf woensdag 24 juni 2020 actief.

Familienaam
Voornaam
E-mailadres
Herhaal e-mailadres
Organisatie/School/Uitgeverij...
Gemeente organisatie

Ik ga akkoord met onderstaande voorwaarden die aan de toelating tot downloaden verbonden zijn:

  • De Arteveldehogeschool behoudt steeds het gebruiksrecht van de bachelorproef en van de in dit kader ontwikkelde producten zonder kosten of andere voorwaarden; minstens behoudt het een niet ontleenbaar en volledig exemplaar van de bachelorproef en de in dit kader ontwikkelde producten.
  • Het product wordt enkel gebruikt in de eigen organisatie en mag door de gebruiker van de organisatie niet verder worden verspreid of gecommercialiseerd.
  • Bij communicatie rond de bachelorproef en de in dit kader ontwikkelde producten wordt steeds vermeld: ā€¯bachelorproef Educatieve Bachelor voor Secundair Onderwijs Arteveldehogeschoolā€¯.
  • Een bachelorproef die deel uitmaakt van een project dat eigendom is van de opleiding of de hogeschool, kan nooit worden gepubliceerd of gecommercialiseerd door de student.
  • Wens je een aanvraag te doen voor commercialisatie van een bachelorproef dan kan je contact opnemen met Ilse De Bolster (ilse.debolster@arteveldehs.be).
  • Je persoonsgegevens uit dit formulier worden bewaard door de opleiding Educatieve Bachelor voor Secundair Onderwijs Arteveldehogeschool voor het aanbieden van digitale bacherlorproeven. Na de bachelorpresentatie worden je gegevens 2 jaar bewaard. Daarna worden ze verwijderd. Heb je hierrond vragen, contacteer dan Ilse De Bolster (ilse.debolster@arteveldehs.be). Ik heb kennis genomen van de voorwaarden en aanvaard deze.

 

 

 

Danny Devriendt

Docent Informatica Arteveldehogeschool
Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs
Gent

 

Leraar Informatica
Sint-Jozefsinstituut Handel, Toerisme & IT
Brugge

 

Contact
E-mail: devriendt@online.be
www.wwwsoft.be